ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود عراقچی: در صورت تداوم واقع‌بینی و حسن نیّت، امکان حصول نتیجه وجود دارد بیانیه وزارت خارجه درباره پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌ها در رم آمریکا: اوکراین وارد ناتو نخواهد شد بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است بقایی: حفظ داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک «باید» است

زلزله،‌ شهر سیانجور اندونزی را به ویرانه تبدیل کرد

زمین لرزه ویرانگر اندونزی دست‌کم ۱۶۲ کشته و ۳۰۰ زخمی وخیم برجای گذاشت و بیش از ۱۳ هزار نفر در اندونزی اکنون جایی برای زندگی ندارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 23
کد خبر: ۱۶۰۴۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، زمین لرزه ویرانگر اندونزی دست‌کم ۱۶۲ کشته و ۳۰۰ زخمی وخیم برجای گذاشت. در همین حال، جستجو برای یافتن ده‌ها مفقود ادامه دارد؛ بسیاری از آن‌ها زیر آوار‌های ریخته شده مدفون شده‌اند.

 

به گزارش آرتی، «سیانجور» واقع در پرجمعیت‌ترین استان جاوه غربی در کشور اندونزی، در نزدیکی کانون زمین لرزه ۵.۶ ریشتری قرار داشت. این فاجعه مردم محلی وحشت زده را مجبور کرد به خیابان‌ها فرار کنند، زیرا ماندن در داخل خانه ناامن بود.

 

«پارتینم» یکی از بازماندگان این حادثه اظهار داشت: «من گریه می‌کردم و بلافاصله شوهر و فرزندانم را گرفتم. اگر آن‌ها را بیرون نمی‌کشیدم، ممکن بود قربانی شویم.» خانه او اندکی پس از اینکه خانواده آن را ترک کردند فروریخت.

 

آرتی نوشت، بیش از ۱۳ هزار نفر در اندونزی اکنون جایی برای زندگی ندارند، زیرا خانه‌هایشان به شدت آسیب دیده است. اندونزی به دلیل موقعیت جغرافیایی خود اغلب تحت تأثیر زلزله، فوران‌های آتشفشانی و همچنین سیل قرار می‌گیرد. چگونه مردم در کشوری که اینقدر مستعد بلایای طبیعی است زنده می‌مانند؟

 

پیش از این نیز خانه‌ها و خیابان‌ها در شهر «ماکاسار» اندونزی پس از بارش‌های سنگین و طغیان رودخانه دچار سیل و آب گرفتگی شدند.

 

بحران آب یکی از بزرگترین مشکلات امروزی است، زیرا برخی از مناطق از کمبود شدید آب رنج می‌برند و برخی دیگر در معرض خطر سیل بیش از حد هستند. علاوه بر این، آب و هوای سیاره در حال تغییر است و با افزایش دما، خشکسالی و گرسنگی در آفریقا و آسیا روی می‌دهد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر